1 Ağustos 2011 Pazartesi

bir şey yapma isteyim nerede gören var mı? sabahtan beri arıyorum yok! görürseniz benim için kulaklarını çeker misiniz lütfen aslında çok uzun süredir arıyorum. arıyorum ve bulamıyorum sanırım beni hiç sevmiyor aynı ortamda bulunmak istemiyor itiraf etmem gerekirse bende onu pek sevmem ama ona muhtacım o olmadan düşünmeyen bir hayvandan farkım yok.

Bulldogdan da nefret ettim akordeondan da... hepsinden tiksindim iğrendim ama ilk hep kendimden. depresyon kronikmiş bunu fark ettim önce, sonra 'isa'yla barıştın mı dedi Forrest deki komutan neden cevap veremiyorum. bu durumdayken nasıl ders çalışabilirim sırf onlar beynimi kemirmesinler diye beynimi uyuşturuyorum hiç gelmiyorlar o zaman. ama beynim bana da kalmıyor ben beynimi geri istiyorum :( yeniden çözmek için başımı ağrıttığım o gecelere, heyecandan uyuyamadığım o güneş doğuşlarına dönmek istiyorum hayallerim uğruna nefes almadan çalışmak istiyorum yemek yiyemediğim o akşamlara geri döneyim istiyorum çok şey mi istiyorum? dünyayı mı kurtaracaksın demişti neden olmasın ki dedim (demiştim şimdi olsa demem)
 o zamanlar sen yoktun tabii beyaz A4 kağıtlarım vardı ve onları sakladığım dosyalarım. kongreden aldığım dosyalar  o günlerden bu günlere ne değişti demiyorum çok şey değişti de neden değişti? değişmeyen tek şey parmaklarım hala beynimin hızına yetişemiyor
küçük kız büyüme yolunda ne yaptı bilmiyorum ama çok yanlış bir şey yaptığı kesin
ne iğrenç yazıyorum ben

4 yorum:

  1. ne oldu???? anlat bakalım. her derdin çaresi vardır derler bakalım diyenler haklı mıymış? bazen sadece anlatmak bile yeterli olabiliyor. Tecrübe ile sabit.

    YanıtlaSil
  2. ne mi oldu? özet geçersem zaman daraldı stres bastı ders çalışmamak için bahaneler uyduruyorum. bu haldeyken nasıl ders çalışabilirim nasıl deyip bir nevi vicdan rahatlatma :)asıl sana ne oldu? son yazını okudum ve çok üzüldüm ramazan yazdığın gibi geçmemeli :(

    YanıtlaSil
  3. Artık tatildeyim. Aramı düzeltiyorum Ramazanla":)

    "Ölümün korkusu ölümden beterdir" sınav stresi de sınavdan beter:(

    YanıtlaSil
  4. İstanbul'da gayet iyi düzelteceğini düşünüyorum :)biz bu ramazan ayrı düştük İstanbul'la :(

    YanıtlaSil